Τρόποι Αποστολής

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

Tα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα  κατόπιν συνεννόησης  με τον πελάτη, με οποιονδήποτε τρόπο αυτός επιθυμεί.

  • Αποστολή μέσω πρακτορείου
  • Παραλαβή από τα καταστήματά μας
  • Αποστολή μέσω courier ή μεταφορικής     με ελάχιστο κόστος μεταφοράς 5 ευρώ.+ΦΠΑ
  • Όλα μας τα προιόντα παραδίδονται συσκευασμένα

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του τηλ. ή ηλεκτρονικά. Η Εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσίες μεταφορέων προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της Εταιρείας εκτός Δήμου Αθηνών. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του λογικού χρόνου.
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. Για παραδόσεις σε όροφο μέσω σκάλας ή ανυψωτικού γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας με έξτρα χρέωση.
.
Αρκετά προιόντα παραδίδονται με Δελτίο Αποστολής το οποίο τιμολογείται μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και αποστέλλεται ταχυδρομικός. Η κίνηση αυτή προβλέπεται από την φορολογική νομοθεσία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 2130246358

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  5  ευρώ με φπα.


Για παραγγελίες μικρού βάρους και όγκου η αποστολή πραγματοποιείται με εταιρεία courier.

  • Ενώ για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους η αποστολή γίνεται   με μεταφορική εταιρεία.   και το κόστος αποστολής εξαρτάται από τις διαστάσεις τους και τον τόπο παράδοσης , με ελάχιστο κόστος μεταφοράς 5  ευρώ.+ΦΠΑ

 Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας
.Για αποστολή προϊόντων εκτός Α θηνών  η μεταφορά γίνεται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του πελάτη, ο οποίος επιβαρύνεται με τα μεταφορικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ. 213 024 6358 η 2130246359