Τρόποι Αποστολής

Tα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα  κατόπιν συνεννόησης  με τον πελάτη, με οποιονδήποτε τρόπο αυτός επιθυμεί.

  • Αποστολή μέσω πρακτορείου
  • Παραλαβή από τα καταστήματά μας
  • Αποστολή μέσω courier ή μεταφορικής     με ελάχιστο κόστος μεταφοράς 5 ευρώ.+ΦΠΑ
  • Όλα μας τα προιόντα παραδίδονται συσκευασμένα

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του τηλ. ή ηλεκτρονικά. Η Εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσίες μεταφορέων προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της Εταιρείας εκτός Δήμου Αθηνών. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του λογικού χρόνου.
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. Για παραδόσεις σε όροφο μέσω σκάλας ή ανυψωτικού γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας με έξτρα χρέωση.
.
Αρκετά προιόντα παραδίδονται με Δελτίο Αποστολής το οποίο τιμολογείται μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και αποστέλλεται ταχυδρομικός. Η κίνηση αυτή προβλέπεται από την φορολογική νομοθεσία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 2130246358

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  5  ευρώ με φπα.


Για παραγγελίες μικρού βάρους και όγκου η αποστολή πραγματοποιείται με εταιρεία courier.

  • Ενώ για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους η αποστολή γίνεται   με μεταφορική εταιρεία.   και το κόστος αποστολής εξαρτάται από τις διαστάσεις τους και τον τόπο παράδοσης , με ελάχιστο κόστος μεταφοράς 5  ευρώ.+ΦΠΑ

 Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας
.Για αποστολή προϊόντων εκτός Α θηνών  η μεταφορά γίνεται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του πελάτη, ο οποίος επιβαρύνεται με τα μεταφορικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ. 213 024 6358 η 2130246359